logo-intro

TENTANG TET TAFA®

TET TAFA Fence & Mesh adalah Syarikat/ Kilang Pagar & Wire Mesh di Malaysia yang ditubuhkan sejak 3 dekad yang lalu, pada tahun 1987. Kami adalah salah satu perintis dalam pengilangan produk-produk Pagar Anti Climb, Pagar Sekuriti , Pagar Chain Link , Wire Mesh, & Besi di Malaysia. Segmen syarikat kami merangkumi: Pagar, Wire Mesh, Kawat Duri, Gabion, Besi Rebar & Pintu. Dari kedai kecil, kami kini telah berkembang menjadi salah satu pembekal Pagar Anti Climb / Pagar Anti Panjat/ Pagar Sekuriti / Wire Mesh / Kawat Duri Pisau / Razor Barbed Tape/ Gabion & Pintu yang terkenal di Malaysia. Kami kini mempunyai banyak cawangan di seluruh Malaysia.

JENAMA TET TAFA ®

TET TAFA® adalah jenama terkenal di pasaran tempatan dan terkenal di sektor kerajaan seperti JKR, DBKL, KPM, MRT, KTM, KKM, JPJ, TNB, MBSA, MBPJ, KNM, TM, SYABAS, IWK dan banyak lagi. Selain itu, kami juga telah membekalkan kepada banyak pemaju harta tanah, kedai logam, kontraktor, firma kejuruteraan, pemilik ladang, pemilik kilang dan banyak lagi. Hasilnya, produk kami diedarkan secara meluas di seluruh negara, termasuk Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. Kini, kami juga menjadi pembekal utama pelanggan-pelangan dari Singapura, Australia, New Zealand, Indonesia, Thailand, Vietnam, Kemboja dan lain-lain.

JAMINAN KUALITI

TET TAFA® berjanji untuk membekalkan Pagar Anti Climb, Wire Mesh dan Produk lain yang berkualiti kepada pelanggan-pelanggan kami. Oleh itu, Sistem Pengurusan Kualiti kami mematuhi piawaian kualiti untuk memberikan nilai kepada pengguna-pengguna kami. Kami gembira kerana kami mendapat sijil ISO9001: 2015 daripada SIRIM.

Hasilnya, TET TAFA® dipilih sebagai pilihan Malaysia dan dianugerahkan anugerah Superbrand 2018. Kami berasa rendah hati dan berbesar hati kerana dimasukkan ke dalam Malaysia Book of Records.

PELANGGAN / PENGGUNA

TET TAFA® adalah jenama terkenal di pasaran tempatan dan terkenal di sektor kerajaan seperti JKR, DBKL, KPM, MRT, KTM, KKM, JPJ, TNB, MBSA, MBPJ, KNM, TM, SYABAS, IWK dan sebagainya. Selain itu, Pagar Anti Climb, Pagar Anti Cut, Pagar Anti Theft, Pagar Sekuriti, Pagar BRC, Pagar Galvanised/ Galvanized, Pagar FA, Pagar GI, Pagar Roll Top, Pagar HISAC, Pagar Flat Fence, Pagar Chain Link, Pagar Sementara, Pagar Moveable, Pagar V Pressed dibekalkan kepada banyak pemaju harta tanah yang terkenal, kedai perkakasan, kontraktor, firma kejuruteraan, pemilik ladang dan sebagainya.

PERKHIDMATAN

Kami menerima pesanan dalam kuantiti apa pun (bermula dari 1 unit), kami juga memberikan Konsultasi Percuma, jangan ragu-ragu lagi, hubungi kami segera untuk mendapatkan penerangan dan bantuan. Untuk pembayaran, kami menerima kad kredit, pemindahan dalam talian, wang tunai dan lain-lain. Tiada pengangkutan? Tiada masalah, kami boleh membuat penghantaran ke seluruh Malaysia.

Perlukan pemasangan? Ya, kami ada servies pemasangan yang berkualiti untuk Pagar Anti Climb, Pagar Anti Cut, Pagar Anti Theft, Pagar Sekuriti, Pagar BRC, Pagar Galvanised / Galvanized, Pagar FA, Pagar GI, Pagar Roll Top, Pagar HISAC, Pagar Flat Fence, Pagar Chain Link dengan harga yang berpatutan. Biarkanlah kami menjadi satu-satunya penyelesaian untuk Keperluan Pagar anda.

Perkhidmatan kami merangkumi: Pembuatan Pintu Pagar, Rebar Cut to size and Steel/Rebar Bending. Selain itu, kami juga boleh membuat tempahan khas untuk Pagar dan Wire Mesh (Tailored made/ Custom Made) mengikuti spesifikasi anda.

Penghantaran

Johor
Kedah
Kelantan
Malacca
Negeri Sembilan
Pahang
Penang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Terengganu
Kuala Lumpur
Labuan
Putrajaya

Pemasangan & Item yang Disesuaikan

Housing
Taman Bunga
Surau
Masjid
Temple
Mall

Penghantaran ke Seluruh Negara / Luar Negara

Kami membuat penghantaran Pagar Anti Climb, Pagar Anti Cut, Pagar Anti Theft, Pagar Sekuriti, Pagar BRC, Pagar Galvanised / Galvanized, Pagar FA, Pagar GI, Pagar Roll Top, Pagar HISAC, Pagar Flat Fence, Pagar Chain Link ke seluruh Malaysia seperti Pulau Pinang, Selangor, Perak, Terengganu, Kelantan, Negeri Sembilan, Kuala Lumpur, Johor, Kedah, Melaka, Pahang, Perlis, Sabah & Sarawak dan Luar Negara seperti Australia, Filipina, New Zealand, Singapura, Papua New Guinea dan lain-lain lagi.

Pemasangan & Penggunaan

Pagar Anti Climb TET TAFA®, Pagar Anti Cut, Pagar Anti Theft, Pagar Sekuriti, Pagar BRC, Pagar Galvanised/Galvanized, Pagar FA, Pagar GI, Pagar Roll Top, Pagar HISAC, Pagar Flat Fence, Pagar Chain Link, Pagar Sementara, Pagar Moveable, Pagar V Pressed banyak digunakan di pencawang TNB, Air Selangor, Lebuhraya PLUS, MRT, LRT, Stesen KTM, Jalan Pejalan Kaki, Pusat Membeli-belah, Sekolah, Kilang, Masjid, Lapangan Terbang, Taman, Pencegahan Kecurian, Hutan Pelihara, Pertanian, Zoo, Dewan Serbaguna, Penjara, Tempat Letak Kereta, Bilik Pameran, Futsal, Apartment, Taman Permainan dan lain-lain lagi.

2021 © Copyright TET TAFA Fence & Mesh Sdn Bhd.